Cu toate că sărbătorile au subţiat buzunarele românilor, centrele comerciale sunt pline încă de la început de an. Şi asta pentru că e perioada reducerilor de iarnă. Comericanţii vor să facă loc în magazine pentru colecţia de primăvară, aşa că hainele pentru sezonul rece sunt reduse temeinic. Astfel, produsele ajung să fie chiar şi cu 70% mai ieftine decât costau iniţial

DISTRIBUIȚI

Cu toate că sărbătorile au subţiat buzunarele românilor, centrele comerciale sunt pline încă de la început de an. Şi asta pentru că e perioada reducerilor de iarnă. Comericanţii vor să facă loc în magazine pentru colecţia de primăvară, aşa că hainele pentru sezonul rece sunt reduse temeinic. Astfel, produsele ajung să fie chiar şi cu 70% mai ieftine decât costau iniţial.
Dacă decembrie este luna cadourilor, ianuarie este dedicată… reducerilor. Aşa că mulţi dintre români cad din nou în ispită şi…. o iau de la capăt cu sesiunile de cumpărături. Aceleaşi haine care de Sărbători costau sute de lei sunt acum chiar şi cu 70% mai ieftine. Printre standuri am găsit-o pe Alina, care caută un cadou pentru iubitul ei. De ziua lui, speră să-l surprindă plăcut cu un buget limitat.
Sunt destul de avantajoase, tinand cont ca preturile in preajma Craciunului au fost destul de mari. Si, da, mi-au atras atentia in principal camasile, pt ca e articolul lui vestimentar preferat. 6.13
Cu un buget de 100 de lei Alina îşi poate permite să adauge, pe lângă cămaşă, şi un pulover. Preţurile pentru un astfel de articol vestimentar pornesc, în medie, de la 40 de lei. Şi jachetele au preţuri tentante.
Aşa se face că în mallurile din Capitală este aglomeraţie mare la orice oră.
Reduceri mari sunt şi la articolele pentru copii.
Promoţiile i-au scos la cumpărături şi pe domni.
Promoţiile sunt valabile până luna viitoare în cele mai multe dintre magazine. Grăbiţi-vă însă dacă vreţi mărimi mici. Sunt cele mai căutate.