Cu doar două zile înaintea votului pentru moţiunea de cenzură, mai mulţi social-democraţi au dat cu subsemnatul la DNA. Este vorba despre preşedintele executiv al PSD şi de preşedintele comisiei de control a SRI

DISTRIBUIȚI

Cu doar două zile înaintea votului pentru moţiunea de cenzură, mai mulţi social-democraţi au dat cu subsemnatul la DNA. Este vorba despre Niculae Bădălău, preşedintele executiv al PSD şi de Adrian Ţuţuianu, preşedintele comisiei de control a SRI. Acesta din urmă le-a spus jurnaliştilor că a fost audiat într-un dosar de corupţie, de pe vremea când era preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa. Şi fostul ministru de Finanţe, actual evaluator al guvernului Grindeanu, a ajuns astăzi la Curtea Supremă. Însă, când s-a prezentat în faţa magistraţilor, a spus că se simte rău şi le-a cerut voie să plece.

Primii care au deschis seria audierilor la DNA au fost Niculae Bădălău, preşedintele executiv al PSD şi fiul său. Le-a spus jurnaliştilor că a fost audiat ca martor într-un dosar de corupţie, dar a fost zgârcit în detalii.

După cei doi, a venit rândul preşedintelui comisiei de control al SRI, Adrian Ţuţuianu să dea cu subsemnatul în faţa procurorilor DNA.

Colegul său de partid, Niculae Bădălău, a dat de înţeles că este vorba despre acelaşi dosar în care fusese şi el audiat ceva mai devreme.

În faţa magistraţilor, de această dată, la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, s-a prezentat şi Darius Vâlcov, cel care a făcut evaluarea miniştrilor din cabinetul Grindeanu.

Rămâne de văzut, aşadar, dacă Darius Vâlcov se va simţi mai bine la următorul termen de judecată în dosarul său, programat abia în toamnă, pe 4 septembrie.