Cruzime fără margini în Tulcea. O vânzătoare a fost înjunghiată de o altă femeie. Scena cumplită s-a petrecut chiar în magazinul în care victima lucra. În urma atacului, vânzătoare s-a ales cu multiple leziuni la piept

DISTRIBUIȚI

Cruzime fără margini în Tulcea. O vânzătoare a fost înjunghiată de o altă femeie. Scena cumplită s-a petrecut chiar în magazinul în care victima lucra. În urma atacului, vânzătoare s-a ales cu multiple leziuni la piept. Atacatoarea a fost prinsă şi imobilizată de un taximestrist, până la sosirea oamenilor legii. Aceştia încearcă acum să afle cauza tragicului eveniment.

Vânzătoarea atacată are 46 de ani şi de ceva vreme lucra într-un magazin din Tulcea. Ea se afla la muncă în momentul în care a fost înjunghiată  de o altă femeie.

Victima a fost transportată de urgenţă la spital, aoclo unde a fost supusă mai multor intervenţii chirurgicale. S-a ales cu mai mai multe coaste frânte, cu omoplatul fracturat şi, mai mult, una dintre loviturile de cuţit i-a atins coloana vertebrală.

Un taximetrist care se afla în preajma magazinului a sărit în ajutorul femeii înjunghiate. A prins agresoarea, care a încercat să fugă, şi a mobilizat-o până când poliţiştii au ajuns la faţa locului.

În cele din urmă, atacatoarea a fost reţinută. Acum, oamenii legii înceacă să stabilească dacă a fost vorba de un jaf sau dacă cele două femei se cunoşteau şi la mijloc a fost un motiv personal.