Cristi Borcea este în floarea vârstei… la propriu! Fostul boss dinamovist împlineşte astăzi 46 de ani şi se poate lăuda că a realizat multe până la vârsta aceasta. Chiar dacă este a treia aniversare petrecută în spatele gratiilor

DISTRIBUIȚI

Cristi Borcea este în floarea vârstei… la propriu! Fostul boss dinamovist împlineşte astăzi 46 de ani şi se poate lăuda că a realizat multe până la vârsta aceasta. Chiar dacă este a treia aniversare petrecută în spatele gratiilor, Borcea îşi mai alină suferinţa cu… mesajele de dragoste pe care Valentina Pelinel i le transmite.

Fostul boss dinamovist a primit şase ani şi patru luni de închisoare îîn Dosarul Transferurilor , iar de trei ani îşi sărbătoreşte ziua de naştere în spatele gratiilor. Nici anul acesta nu a primit permisie pentru a sărbători aşa cum se cuvine, alături de familie şi nici nu a primit vreo vizită supriză, însă Valentina Pelinel a ţinut să îi transmită lui Borcea… „La mulţi ani”.

sursa: Facebook

VALENTINA PELINEL: „La mulţi ani, tati! Te îmbrăţişăm şi îţi trimitem toată iubirea noastră şi o gură de aer proaspăt de la munte. Te iubim!”, a scris Valentina pe pagina de Facebook.

Aşadar, este o diferenţă enormă între Cristi Borcea de acum patru ani şi cel de acum. Şi nu ne referim la faptul că închisoarea l-a îmbătrânit sau că femeile … i-au scos peri albi. Ci mai de grabă, la faptul că fostul boss dinamovist şi-a mărit familia, chiar dacă din spatele gratiilor. Nu cu un copil, ci cu … trei.  Aşa se face că de trei ani încoace Borcea primeşte în dar, de ziua lui… câte un copil, de la amantele lui. Şi nu mare ne-ar fi mirarea ca şi anul acesta, barza să îi mai aducă unul… la porţile penitenciarului.

Prima care a început ..şirul „cadourilor” a fost chiar fosta amantă, avocata Simona Voiculescu. Ea a avut grijă să îi ofere cel mai nepreţuit cadou, chiar pe 16 ianuarie, înainte cu o zi de aniversarea afaceristului. În 2015, judecătorii au decis că Borcea este tatăl fiicei Simonei. Această veste a căzut ca un trăznet pe atunci pentru Alina, care nici măcar nu l-a vizitat la închisoare de ziua lui şi singura care a călcat pragul penitenciarului a fost… Mihaela Borcea.

Însă supărarea a trecut, iar fosta soţie a afaceristului, Alina Vidican a trecut la sentimente mai bune.  Ea şi-a mai dorit un copil şi a reuşit datorită permisiilor pe care Borcea le-a tot primit. Aşa că, în vara anului 2015, Alina a adus-o pe lume pe Gloria.

Anul trecut, pe vremea aceasta,  Borcea a reuşit să îşi supere din nou nevasta şi tot din cauza unui moştenitor, oferit de această dată de… Valentina Pelinel. Blonda anunţa cu surle şi trâmbiţe că va deveni mămică. De aici s-a dezlănţuit şi Iadul. A urmat o avalanşă de presupuneri, scenarii, care toate ducea la Cristi Borcea. Tot atunci, Alina a făcut o criză de nervi la televizor, în spearanţa că îşi va piutea păstra soţul, însă… până la urmă, au divorţat.  Valentina a recunoscut în final că Borcea este tatăl micuţului Milan.

Viaţa lui Cristi Borcea este o adevărată telenovelă. El a fost căsătorit cu Mihaela Borcea timp de 22 de ani. Cu ea are trei copii. Cu cea de-a doua soţie, Alina Vidican, care de altfel i-a fost amantă timp de 8 ani, are doi copii. Cele două au devenit în timp prietene la cataramă, mai ales de când afaceristul le-a lăsat pe mână afacerile. NIciuna dintre cele două foste doamne Borcea nu este însă prietenă şi cu actuala…Valentina Pelinel.

Cristi Borcea a ajuns în închisoare în luna martie 2014, când a fost condamnat la 6 ani şi 4 luni de închisoare în dosarul „Transferurilor”. Fostul boss de la Dinamo îşi ispăşeşte pedeapsa în Penitenciarul Poarta Albă.