Criminalul din Oradea a ales să moară decât să fie prins. Bărbatul care și-ar fi ucis fosta iubită și l-a rănit pe partenerul ei s-a aruncat de la etaj, în momentul în care anchetatorii au intrat în apartamentul în care se ascundea

DISTRIBUIȚI

Bărbatul din Oradea care era bănuit că şi-a ucis fosta iubită şi l-a rănit pe prietenul acesteia a murit, seara trecută. Cuprins, mai degrabă de teama de a nu fi prins şi nu de remuşcări, individul a sărit pe geam, de la etajul patru, în momentul în care anchetatorii au intrat în apartamentul în care se ascundea. Căzătura i-a fost fatală. Bărbatul era considerat extrem de periculos, iar oamenii legii îl căutau de cinci zile, atât în ţară cât şi în străinătate. L-au găsit în locuinţa mamei sale, la doar câteva ore după ce victima sa a fost condusă pe ultimul drum.

Scenele desprinse parcă dintr-un film de acţiune s-au petrecut, seara trecută, într-un cartier din Oradea. Anchetatorii au aflat că bărbatul suspectat de crimă se ascunde în apartamentul mamei sale şi au intervenit în forţă. În momentul în care oamenii legii au intrat în apartament, teama de a nu fi prins l-a condus pe bărbat la un gest extrem.

Căzătura în gol de la etajul patru i-a fost fatată bărbatului. Medicii chemaţi la faţa locului l-au găsit pe suspect în stop cardio respirator.

Locatarii din bloc spun că bărbatul era căsătorit şi că locuia cu soţia sa în altă ţară.

Pentru că bărbatul era înarmat, anchetatorii au considerat că era extrem de periculos aşa că oamenii legii au purtat, pe tot parcursul căutărilor, veste anti-glonţ. Echipe mixte l-au căutat fără încetare pe bărbat şi i-au dat de urmă la doar câteva ore după ce victima sa a fost condusă pe ultimul drum.

Bărbatul de 38 de ani era suspectat că şi-a împuşcat mortal fosta iubită. Tânăra de 24 de ani a fost găsită miercuri, fără suflare, într-o maşină abandonată pe malul Jiului. Cu doar câteva ore înainte de cutremurătoarea descoperire, Adrian Hladii l-ar fi împuşcat pe actualul iubit al Daliei, pe o stradă din Oradea, ar fi răpit-o pe fosta lui iubită şi apoi s-a făcut nevăzut. Oamenii legii continuă ancheta în acest caz.