Creşte numărul victimelor în urma tragediei care a avut loc ieri pe o şosea din Ialomiţa. Şoferul de 59 de ani care ar fi produs întreaga nenorocire a murit. Alte trei femei şi-au pierdut viaţa pe loc

DISTRIBUIȚI

Creşte numărul victimelor în urma tragediei care a avut loc ieri pe o şosea din Ialomiţa. Şoferul de 59 de ani care ar fi produs întreaga nenorocire a murit în ciuda eforturilor medicilor de a-l ţine în viaţă. Alte trei femei şi-au pierdut viaţa pe loc după ce maşina în care se aflau s-a izbit frontal de o autoutilitară. Şoferul dubei, dar şi alţi doi pasageri au fost transportaţi la spitalul Pantelimon din capitală, în stare gravă.

Tragedia a avut loc ieri după-amiază, iar ultimele date de la oamenii legii arată că în accident au fost implicate trei maşini. Se pare că vinovat ar fi un şofer de 59 de ani care a derapat şi a pătruns pe contrasens, moment în care s-a ciocnit frontal cu o autoutilitară, după care a lovit un al treilea autovehicul. Patru persoane şi-au pierdut viaţa.

Autorităţile au declanşat planul roşu de intervenţie, iar la faţa locului au ajuns mai multe ambulanţe, un elicopert Smurd, o autospecială pentru transport victime multiple, dar şi un echipaj de la descarcerare. Şoferul autoutilitarei, un tânăr de 26 de ani, dar şi cei doi pasageri aflaţi în maşina condusă de el au ajuns în stare gravă la spitalul Pantelimon din Capitală.

Circulaţia în zonă a fost blocată câteva ore, pe ambele sensuri de mers. Oamenii legii fac acum cercetări pentru a stabili cu exactitate cauza producerii accidentului.