Coşmarul urgiei albe care a măturat în ultimele ore România şi ţările învecinate continuă. Foarte mulţi români sunt blocaţi în Bulgaria de zile bune şi doresc ca o minune să-i ajute să ajungă cu bine acasă

DISTRIBUIȚI

Coşmarul urgiei albe care a măturat în ultimele ore  România şi ţările învecinate continuă. Foarte mulţi români sunt blocaţi în Bulgaria de zile bune şi doresc ca o minune să-i ajute să ajungă cu bine acasă. Românii speră ca autortităţile de la noi să-i ajute pentru că cele bulgare i-ar fi blocat pe drumurile viscolite. 

Rudele românilor blocaţi în Bulgaria trag un semnal de alarmă şi spun că aceştia trebuie ajutaţi să ajungă în ţară.

Sunt copii şi adulţi care trec prin coşmar pentru că au rămas blocaţi în nămeţi iar autorităţile de acolo nu-i bagă în seamă, susţin cunoştinţele lor.

Am reuşit să luăm legătura cu românii blocaţi în Bulgaria, iar oamenii povestesc cât de greu le este după ce au rămas blocaţi de joi seara într-o ţară străină.

Reprezentanţii Ministerului Afacerilor Externe susţin că ştiu de cei peste 30 de români blocaţi în bulgaria de la jurnalişti.

Însă…nu spun cum  şi dacă îi vor ajuta în vreun fel pe românii rămaşi fără voia lor în Bulgaria.Mai mult de atât autorităţile din România anunţă printr-un comunicat sec că românii nu ar trebui să circule în ţara vecină.