Controversata propunere PSD pentru cârma Ministerului Sănătăţii a primit aviz pozitiv. Florian Bodog este implicat în mai multe scandaluri privind teza sa de doctorat, despre care se spune că este plagiată

DISTRIBUIȚI

Controversata propunere PSD pentru cârma Ministerului Sănătăţii a primit aviz pozitiv. Florian Bodog este implicat în mai multe scandaluri privin teza sa de doctorat despre care se spune că este plagiată, dar şi în legătură cu finanţarea campaniei electorale din 2012. La ape şi păduri avem o propunere de ministru care nu are legătură cu domeniul, iar la finanţe domnul Viorel Ştefan nu ştie câte taxe şi impozite există în România, dar le vrea reduse la jumătate.

Florian Bodog, propunerea PSD pentru funcţia de ministru al Sănătăţii, a fost avizat de comisia de specialitate cu 16 voturi pentru, 9 împotrivă şi 2 abţineri. Presa locala a scris despre doua scandaluri in care ar fi fost implicat Florian Bodog. Unul dintre acestea vizeaza teza de doctorat a ministrului propus la Sanatate, despre care jurnalistii bihoreni au scris ca ar fi plagiată. Întrebat de către comisia de specialitate, Bodog a spus că este o ‘problemă locală’.

El este profesor si decan la Facultatea de Medicina si Farmacie din Oradea, iar in octombrie anul trecut ministrul Educatiei Mircea Dumitru i-a retras dreptul de a coordona doctorate pe motiv ca are doar doua articole publicate.

Cât despre şpagă…

Într-un interviu acordat în trecut, Bodog a spus că cea mai mare pasiune a sa este dansul. Iar acest lucru se vede şi într-o poză în care apare dansând împreună cu Andreea Bălan

În faţa comisiei acesta a susţinut cu tărie şi că susţine legea anti-fumat.

Totul după ce ieri primul ministru Sorin Gindenu a fost prins fumând chiar în biroul domnului Dragnea. Întrebat de jurnalişti ce părere are, Florian Bodog a refuzat să îşi exprime opinia.

La Ministerul Ape si Paduri a fost desemnata Adriana Petcu. Noul ministru nu a avut insa deloc de-a face cu domeniul padurilor pana acum si mai grav, nu cunoaste niciun program al ministerului in acest sector. La intrebarile parlamentarilor a raspuns rasfoind pe tot parcursul discursului un caiet cu notite. La intrebarile jurnalistilor în schimb nu a mai avut caietul.

Viorel Stefan, noul ministru al Finantelor, a primit aviz favorabil de la 19 parlamentari, in timp ce 11 au votat impotriva. Ministrul vrea sa reduca la jumatate taxele si impozitele din Romania, dar nu stie insa cate sunt in total. Bulversat de întrebare, acesta ne-a oferit un răspuns…compex.

Victor Ponta, în schimb, a fost foarte bine-dispus astăzi şi a încercat să facă câteva glume în comisie.

Mai mult, foarte prietenos, o sărută pe obraz pe doamna Mihaela Virginia Toader, ministrul Fondurilor Europene, pe care a lăudat-o pe parcursul întregului discurs.