Comercianţii aduc în faţa oamenilor, weekend-ul acesta, ultimele noutăţi în materie de cadouri. Unde le găsiți?

DISTRIBUIȚI

Alegerea cadourilor perfecte de Crăciun poate deveni uneori o misiune imposibilă pentru mulţi dintre noi. Tocmai din acest motiv, adesea, ajungem să recurgem tot la calsicele haine, gageturi ori jucării pentru cei mici. Totuşi, darurile pentru cei dragi trebuie să fie speciale, iar la acest lucru s-au gândit şi unii comercianţi care aduc în faţa oamenilor weekend-ul acesta ultimele noutăţi în materie de… cadouri.

Deşi poate vi se va părea ciudat, unele dintre cele mai inedite cadouri pe care le puteţi acorda celor dragi de acest Crăciun sunt… lichenii. Da, ati auzit bine.

Fie sub forma unor vase decorative, fie sub forma unor tablouri, muschii sunt într-adevăr o alegere inspirată în acest an.

Iar un astfel de cadou este atât spectaculos, cât şi accesibil.

La fel de inedite pot fi şi decoraţiunile de casă realizate handmade.  O pernă, o faţă de masă sau un set de pahare cu motive tradiţionale de crăciun realizate manual sunt obiecte unicat care îi vor bucura pe cei dragi de sărbători.

Sau dacă vă era dor de bătrânul bibelou în formă de peşte prezent pe televizoarele multor români în anii 90 trebuie să ştiţi că astfel de decoraţiuni au revenit din nou la modă, ba mai mult, un asemenea produs este acum considerat o operă de artă. Aşadar, dacă v-ar plăcea să cumpăraţi un cadou mai special, trebuie să ştiţi că veţi găsi astfel de obiecte accesibile oricărui buzunar.

Toate acestea, dar şi multe altele, cum ar fi decoraţiunile personalizate cu numele familiei, ori mănuşile din piele de ren confecţionate la noi în ţară, vă aşteaptă weekend-ul la târgul cadourilor de Crăciun.