Cod roșu de intervenție în județul Olt. Cinci persoane au murit, iar una a fost rănită după ce mașina în care se aflau a fost izbită de un TIR scăpat de sub control

DISTRIBUIȚI

Cod roşu de intervenţie în judeţul Olt! două autoturimse şi un TIR au fost implicate într-un groaznic accident de circulaţie ! Șase oameni au fost grav răniţi iar cinci dintre aceştia… au murit! Printre victime se află şi doi copii care au fost transportaţi de urgenţă la spital în stop cardiorespirator însă câteva minute mai târziu, au murit pe masa de operaţii.

Localitatea Bobiceşti, judeţul Olt, ora 15.00! Mai multe ambulanţe de la ISU şi poliţişti ajung la locul tragediei. Câţiva oameni sunt în continuare captivi într-o maşină distrusă în totalitate!

La câţiva metri, medicii acordă primul ajutor unei persoane scoasă deja din masa de fiare contorsionate.

După minute bune de masaj cardiac bărbatul de pe asfalt are din nou nou puls şi urmează să fie transportat cu elicopterul la spital. În total 6 oameni au fost grav răniţi. Pentru doi dintre ei, în ciuda eforturilor depuse de paramedici, nu s-a mai putut face nimic. Doi copii au fost duşi şi ei la spital. Amândoi, cu stop cardio respirator.

Cei doi supravieţuitori au fost transportaţi de urgenţă la spital pentru îngrijiri medicale. Unul dintre bărbaţi este însă în stare gravă după ce autotrenul condus de un şofer de 30 ani a intrat frontal în maşina în care era pasager.

A fost deschisă o anchetă privind accidentul şi… un dosar penal pentru omor.