Clujul este capitala muzicii electronice, în aceste zile! Sunt peste 300 de mii de oameni care vibrează pe ritmurile momentului, la cea de-a treia ediţie a Festivalului Antold. Sunt programate sute de concerte pe cele zece scene amplasate în Parcul Central şi pe Cluj Arena, aşa că fanii nici nu ştiu unde să meargă mai întâi. Canicula este singurul dezavantaj, pentru că judeţul este sub codul roşu

DISTRIBUIȚI

Clujul este capitala muzicii electronice, în aceste zile! Sunt peste 300 de mii de oameni care vibrează pe ritmurile momentului, la cea de-a treia ediţie a Festivalului Antold. Sunt programate sute de concerte pe cele zece scene amplasate în Parcul Central şi pe Cluj Arena, aşa că fanii nici nu ştiu unde să meargă mai întâi. Canicula este singurul dezavantaj, pentru că judeţul este sub codul roşu. În aceste condiţii, nu e de mirare de ce aproape 300 de tineri au leşinat până acum.

Pe stadionul Cluj Arena este amplasată cea mai mare scenă din ţară, cu o înălţime de 35 de metri şi o lăţime de 100. Din public, sutele de mii de fani ai muzicii electronice nu o slăbesc o clipă din ochi. Mai ales când pe ea apar nume mari, în vogă în acest moment.

Armin van Buuren, Dmitri Vegas & Like Mike, Martin Garrix, Tinie Tempah, Afrojack sau Hardwell sunt doar câteva dintre vedetele acestei ediţii Untold.

Şi, pentru că sutele de mii de iubitori ai muzicii electronice trebuie să mai şi mănânce, în zona festivalului au fost amplasate foarte multe tonete, cu de toate.

Festivalul Untold se încheie mâine. Organizatorii spun că evenimentul a avut un buget de 10 milioane de euro şi că, din profit, vor construi primele două camere sterile din Cluj-Napoca, la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii, pentru a asigura pacienţilor tratamentul corespunzător în cazul leucemiilor şi a altor tipuri de cancer.