„Clubul Bamboo va fi gata peste o lună şi jumătate!”, spune designerul Cătălin Botezatu, care este un apropiat al patronului localului. Până atunci, Bote le face cu ou şi cu oţet pe divele siliconate care populează viaţa de noapte a Capitalei

DISTRIBUIȚI

„Clubul Bamboo va fi gata peste o lună şi jumătate!” A spus optimist, designerul Cătălin Botezatu, care este un apropiat al patronului localului. Însă, până când vor dansa din nou pe mese în local, Bote le face cu ou şi cu oţet pe divele siliconate care populează viaţa de noapte a Capitalei.

Ars din temelii în urmă cu două luni, clubul Bamboo va renaşte din cenuşă! Designerul Cătălin Botezatu, apropiatul patronului localului şi fost actţionar, e de părere că lumea bună a Capitalei se va distra în club mai devreme decât ne-am fi aşteptat.

Da, au început lucrările, va fi un nou Bamboo, la fel de spectaculos, poate mai spectaculos, aproape o lună şi jumătate sperăm să fie ok. Aşa repede?Da. Investiţiile sunt bănuiesc foarte mari? O să vedem, încă nu s-au făcut calcule, deocamdată s-au făcut calcule la pierderi. O să se deosebească cu ceva de vechiul Bamboo? Cu siguranţă, va fi altceva.

Fin cunoscător al fetelor de oraş, care călcau weekend de weekend pragul clubului, Botezatu nu s-a putut abţine de la câteva comentarii cât se poate de acide.

Femeile şi fac schimbări radicale şi devin penibile când îşi fac buzele ca băştile. Părul în 70 de culori, sâni de le ajung direct pe buze, fundurile dar urmă… iar mă iei cu de astea să zică săracele femei, specimene. Are ceva Botezatu cu noi? Nu că nu toate, doar sunt câteva specimene pe cale de dispariţie sper

Pân una alta şi prin patul designerului au trecut câteva dive foarte operate. Bianca Drăguşanu este una dintre ele. Asta nu-l împiedică însă pe Botezatu să spună verde în faţă părerea sa despre operaţiile estetice făcute în exces.