Clubul Bamboo funcționa fără autorizații. În 2009 clubul a obţinut aviz pentru stingerea şi prevenirea incendiilor, dar autorizaţia nu i-a fost eliberată nici până în ziua de azi

DISTRIBUIȚI

Propietarii clubului Bamboo nu au obţinut autorizaţie de funcţionare dar cu toate astea clubul era plin de oameni în fiecare weekend. În 2009 clubul a obţinut aviz pentru stingerea şi prevenirea incendiilor dar autorizaţia nu i-a fost eliberată nici până în ziua de azi. În toţi aceşti ani patronii au primit amenzi usturătoare dar nu au remediat problemele constatate niciodată..

În anul 2009 propietarii au cerut un aviz pentru prevenirea şi stingerea incendiilor de la ISU. Act pe care l-au obţinut doar pe baza planului de contrucţie care erau în regulă.

De atunci administratorii clşubului nu au obţinut autorizaţia de prevenire şi stingere a incendiului de la ISU pentru au fost constatate de nenumărate ori nereguli. Dar conform legii în vigoare clubul nu putea fi închis.

Periodic patronii clubului au fost amendaţi cu sume mari pentru că nu au respectat cererile pompierilor.

Avocaţii şi administratorii clubului au, însă, o altă variantă. Total diferită faţă de cea a autorităţilor.

Cu toate astea clubul nu a fost închis pentru că nu legea nu le-a permis celor de la ISU.

Acest local nu a fost închis deşi nu avea autizaţie de funcţionare pentru că este o hotărâre de Guvern care a fost dată anul trecut pe o perioadă de 6 luni dar ulterior a fost vreânoită pentru o perioadă de 6 luni. Timp în care patronii de astfel de cluburi sau localuri puteau să obţină autorizaţia de la ISU. Cătălin Botezatu este unul dintre acţionarii clubului.