Clubul Bamboo este celebru datorită petrecerilor care se ţineau în fiecare weekend, băuturilor fine şi personalităţilor care îi treceau pragul. Jocurile de lumini, artificiile şi animatoarele făceau orice petrecere să devină memorabilă

DISTRIBUIȚI

Clubul Bamboo este celebru datorită petrecerilor care se ţineau în fiecare weekend, băuturilor fine şi personalităţilor care îi treceau pragul. Jocurile de lumini, artificiile, DJi şi animatoarele făceau orice petrecere să devină memorabilă.

Clubul Bamboo este cunoscut ca fiind una dintre cele mai luxoase locaţii de noapte din Bucureşti. Este celebru pentru petrecerile „dezlănţuite”, susţinute de DJ cunoscuţi,  tocmai de aceea În fiecare weekend, mii de tineri şi… personalităţi mondene îi călcau pragurile. Ce e drept atmosfera era…  incendiară: de la animatoarele care întreţineau petrecerea, până la băuturile fine care curgeau în pahare.  Fiecare weekend era special şi… plin de distracţie.

Totodată petrecerile aniversare erau la ordinea zilei în clubul Bamboo. Băutură la discreţie, jocuri de lumini şi nelipsitele artificii, care traversaul clubul.

La fel de „celebre” erau petrecerile tematice…

Să nu uităm că în acest club, au călcat şi staruri internaţionale precum Ja Rule, Tinie Tempah sau chiar Busta Rhymes.