Cine nu pleacă din Capitală, are unde să petreacă. Turiştii şi bucureştenii dornici de distracţie ţin deschise terasele şi cluburile din Centrul Vechi, de Paşte

DISTRIBUIȚI

Cine nu pleacă din Capitală are unde să petreacă, asta pentru că în mai multe localuri sunt pregătite programe speciale pentru acest weekend, inclusiv pentru noaptea de Înviere ! Turiştii şi bucureştenii dornici de distracţie ţin deschise terasele şi cluburile din Centrul Vechi, de Paşte. Dacă v-aţi propus însă să nu cheltuiţi prea mulţi bani, puteţi alege o plimbare pe Calea Victoriei care va fi animată de artiştii de stradă şi nu numai.

Nu lipsesc petrecerile în noaptea de Înviere.

Locaţii deschise veţi găsi nu numai în Centrul Vechi ci şi în alte zone din Capitală.

Numai că aceste ieşiri costă, aşa că dacă n-aţi cheltuiţi tot bugetul de Paşte, la cumpărături, luaţi în calcul, pentru o ieşire la terasă, o notă de plată de 150 de lei, de persoană. Dacă mergeţi în club, suma creşte considerabil.

Mai exact, de la intrarea dinspre Piaţa Victoriei până la strada George Enescu, Calea Victoriei va fi destinată exclusiv pietonilor. Statuile vivante, mimii, animatori pe picioroange şi muzicienii stradali vor anima Calea Victoriei. Dacă vreţi mai degrabă să mergeţi în mall-uri, acestea au program special de sărbători, unele dintre acestea fiind închise în prima zi de Paşte.