Cinci oameni au murit şi alţi patru au fost grav răniţi într-un cumplit accident de circulaţie produs aseară, în judeţul Suceava

DISTRIBUIȚI

Cinci oameni au murit şi alţi patru au fost grav răniţi într-un cumplit accident de circulaţie produs aseară, în judeţul Suceava. Povestea este cu atât mai înfiorătoare cu cât celele mai multe victime, adică opt, erau într-o maşină care se îndrepta spre Iaşi, la Sfânta Parascheva, şi era condusă de un preot. În cealaltă maşină era doar şoferul, care a şi murit. Poliţiştii spun că el este vinovat de producerea tragediei, pentru că a intrat pe contrasens fără să se asigure.

Părintele Petrică Gavril avea 35 de ani, era căsătorit şi avea patru copii. Slujea la o biserică din comuna Rădăşeni, unde ieri a avut multă treabă. Dimineaţă a ţinut slujba de Sfânta Parascheva, apoi a mers la cimitir, unde a pomenit morţii. Spre seară, pe la 18, si-a urcat în maşină soţia, copiii, sora şi cumnatul şi au plecat împreună spre Iaşi, să se închine cu toţii la moaştele cuvioasei. N-au mers mult, pentru că pe Drumul Naţional 2 E, un autoturism a intrat în ei. Ambii şoferi au murit pe loc.

În urma impactului au murit şi sora preotului şi soţul acesteia. Apoi, în drum spre spital, s-a stins şi unul dintre copiii părintelui, o fetiţă de şase ani.

La spital au ajuns în stare gravă soţia preotului şi trei copii.