Chiar dacă este o sărbătoare importată de la americani, românii se iubesc mai cu foc de Valentine’s Day. Mai ales dacă dragostea se trăieşte în destinaţii romantice. Roma, Paris, Veneţia, adună an de an mii de perechi de îndrăgostiţi. Cine nu s-a decis cum să-şi surprindă persoana iubită, ar fi bine să se grăbească. Agenţiile de turism au oferte atractive pentru un city break plin de iubire. Pentru Roma, de exemplu, preţul unui pachet porneşte de la 150 de euro de persoană.

DISTRIBUIȚI

Chiar dacă este o sărbătoare importată de la americani, românii se iubesc mai cu foc de Valentine’s Day. Mai ales dacă dragostea se trăieşte în destinaţii romantice. Roma, Paris, Veneţia, adună an de an mii de perechi de îndrăgostiţi. Cine nu s-a decis cum să-şi surprindă persoana iubită, ar fi bine să se grăbească. Agenţiile de turism au oferte atractive pentru un city break plin de iubire. Pentru Roma, de exemplu, preţul unui pachet porneşte de la 150 de euro de persoană. Şi dacă nu vreţi să plecaţi departe de casă, vă rămân variantele de cazare de la munte şi de pe litoral.

Paris rămâne una dintre destinaţiile preferate ale îndrăgostiţilor iar de Valentines Day, agenţiile vin cu oferte care îndeamnă la călătorii. Pentru un weekend în Paris, preţul unui pachet este de 350 de euro de persoană şi include biletul de avion, trei nopţi de cazare la un hotel de trei stele, cu mic dejun inclus, şi taxele de aeroport. Roma este o altă variantă, iar preţul este ceva mai mic: 159 de euro de persoană.

Pe litoralul românesc, mult-aşteptata zi a anului dedicată îndrăgostiţilor va fi sărbătorită cu mult răsfăţ.

Cei care vor să îşi surprindă perechea cu clipe de vis pe litoralul românesc, care are frumuseţea sa şi iarna, pot alege staţiunea Mamaia. Aici două nopţi de cazare pentru două persoane costă 968 de lei. În plus au parte de momente artistice si petrecere tematică.

Cu rezervările făcute până acum, gradul de ocupare a ajuns la 70% pentru acest pachet. Cei care vor doar o zi de relaxare în cuplu pot opta pentru pachetul „Couple day” la centrele spa. Pentru asta vor plăti 299 de lei.

Cuplurile care nu vor să cheltuie foarte mulţi bani pentru Ziua Îndrăgostiţilor, aleg o variantă mai ieftină.

Mâncarea preparată special pentru îndrăgostiţi este diversificată. Somon aromat cu portocală, carpaccio de vită sau salată de ţelină cu nucă, sunt preparatele culinare care le vor fi servite cuplurilor, de Valentine`s Day. Cei care se hotărăsc mai târziu dacă vor să le facă partenerilor o surpriză în staţiunile de pe litoral, trebuie să ştie că zilele acestea beneficiaza de reduceri de 10-15%.