Cel mai cunoscut robot din lume, Titan, a dansat şi a cântat în faţa a sute de timişoreni dornici să cunoască tehnologia viitorului. Uriaşul măsoară peste 2 metri, este un android controlat electronic şi este singurul din lume care permite interacţiunea dintre om şi tehnologie

DISTRIBUIȚI

Cel mai cunoscut robot din lume, Titan, a dansat şi a cântat în faţa a sute de timişoreni dornici să cunoască tehnologia viitorului. Uriaşul măsoară peste 2 metri, este un android controlat electronic şi este singurul din lume care permite interacţiunea dintre om şi tehnologie.

Aşa s-a prezentat Titan, robotul dansator, la întâlnirea lui cu fanii din Timişoara. Timp de aproape o jumătate de oră, androidul a interacţionat cu cei veniţi să-l vadă şi să-l asculte. Pe toţi i-a impresionat cu mişcările sale.

De dimensiuni impresionante, Titan a fost primit de copii cu „ochii mari” şi picioarele tremurânde.

Titan the Robot vine din Marea Britanie şi este controlat electronic. Este un concept unic, care arată că inteligenţa artificială şi inteligenţa umană pot face o echipă fantastică.

Robotul dansator cunoscut în toată lumea, fiind prezent la evenimente caritabile, reality-show-uri şi, uneori, live pe diferite scene ale lumii alături de artişti celebri.

Printre cei alături de care a dansat Titan sunt Rihanna sau Will.I.Am.