Cei doi bărbaţi din Dâmboviţa găsiţi împuşcaţi pe un câmp din Târgovişte, au fost înmormântaţi astăzi. Gheorghe Ifrim, consilier în comuna Răzvad, şi un angajat al său, au fost, se pare, victimele unor braconieri, pe care cei doi i-ar fi surprins la o partidă de vânătoare ilegală, în apropiere de terenul pe care cultivau varză

DISTRIBUIȚI

Cei doi bărbaţi din Dâmboviţa găsiţi împuşcaţi pe un câmp din Târgovişte, au fost înmormântaţi astăzi. Gheorghe Ifrim, consilier în comuna Răzvad, şi un angajat al său, au fost, se pare, victimele unor braconieri, pe care cei doi i-ar fi surprins la o partidă de vânătoare ilegală, în apropiere de terenul pe care cultivau varză. Apropiaţii victimelor cred că ancheta bate pasul pe loc. Între timp, autorii masacrului sunt în libertate. Oamenii legii au audiat până acum mai mulţi vânători din zonă şi încearcă să dea de urma criminalilor.

Pe uliţele din Răzvad s-a aşternut liniştea. Zeci de rude, cunoştinţe şi prieteni i-au condus pe ultimul drum pe consilierul local Gheorghe Ifrim, dar şi pe anagajatul său, ucişi fără milă pe un câmp din apropierea localităţii.

Apropiaţii consilierului sunt convinşi că la mijloc a fost vorba de un conflic spontan şi vor ca autorităţile să-i găsească cât mai repede pe vinovaţi.

Anchetatorii îi caută în continuare pe autorii dublei crime. Ieri au fost audiaţi 20 de vânători din Târgovişte şi zonele limitrofe. Au fost amprentaţi şi li s-au prelevat probe ADN. Între timp, în mâinile oamenilor legii au ajuns şi concluziile medicilor legişti. Necropsia arată că cei doi bărbaţi au avut parte de o moarte violentă. Victimele au fost bătute cu sălbăticie şi mai apoi împuşcate mortal.

Victimele şi-au găsit sfârşitul pe terenul deţinut de consilierul local, în timp ce culegeau varză. La un moment dat, consilierul şi-a sunat un prieten şi în timpul discuţiei, a surprins câteva persoane la braconaj. Apoi, bărbatul de la telefon a auzit împuşcături.

Anchetatorii confirmă povestea halucinantă şi iau în calcul varianta unui conflict spontan încheiat tragic. Cercetările continuă în acest caz.