Cei care circulă cu metroul în Capitală vor avea parte de noutăţi începând cu duminică. Metrorex anunţă introducerea a cinci noi titluri de călătorie cu metroul

DISTRIBUIȚI

Cei care circulă cu metroul în Capitală vor avea parte de noutăţi începând cu duminică. Metrorex anunţă introducerea a cinci noi titluri de călătorie cu metroul.

Începând cu 15 octombrie, Metrorex îşi îmbogăţeşte paleta de titluri de călătorie. Astfel, de duminică veţi putea achiziţiona cartele cu o singură călătorie, cartele de grup pentru 3, 4 şi 5 persoane, dar şi abonamente anuale.Cartela cu o singură călătorie va avea un preţ de 2,5 lei. Acesta vin în ajutorul celor care vor să efetueze o singură călătorie cu metroul, până acum fiind nevoiţi să achiziţioneze cartela cu 2 călătorii. Cartele de grup de câte 3, 4 şi 5 persoane, care vor avea un preţ de 5 lei, 6,5 lei, repsectiv 8 lei vin cu preţuri mai avantajoase per călătorie, iar o altă noutate este abonamentul anual, în valorare de 720 lei. Acesta, de asemenea, oferă avantajul unor costuri lunare mai reduse decât cele generate de achiziţia unui abonament lunar. Metrorex transmite că actualele titluri de călătorie nu îşi vor modifica tarifele.