Cei care au fugit de caniculă în acest weekend au avut unde să se distreze. În staţiunea Harghita Băi, cel mai mare parc de aventură din România a fost vizitat de iubitorii de distracţie

DISTRIBUIȚI

Cei care au fugit de caniculă în acest weekend au avut unde să se distreze. Situat la peste o mie de metri altitudine, în staţiunea Harghita Băi, cel mai mare parc de aventură din România a fost vizitat de iubitorii de distracţie de toate vârstele. La o temperatură de aproximativ 20 de grade Celsius, turiştii s-au putut recreea în aer liber, au făcut mişcare şi s-au plimbat cu ATV-urile. Atracţia principală a fost însă tiroliana. Vestea cea mai bună pentru cei care vor să vină aici e că staţiunea nu este foarte aglomerată, iar preţurile sunt pentru orice buzunar.

Staţiunea montană Harghita Băi atrage turiştii de ani de zile cu cel mai mare parc de aventură din România. Oameni de toate vârstele vin aici să îşi arate curajul şi să îşi testeze forţele pe traseul cu obstacole.

Departe de canicula din oraşe, oamenii se distrează de minune la numai 20 de grade într-un loc pitoresc, ferit de zgomotul oraşului. Parcul le oferă distracţii de toate felurile. Paintball, biciclete de închiriat şi ATV-uri de mare capacitate, cu care pot explora împrejurimile. Chiar şi cei mai mofturoşi au de unde alege. Principala atracţie o reprezintă însă… tiroliana.

Iubitorii muntelui au la dispoziţie un traseu de câţiva kilometri şi pot servi masa la o terasă, în natură. Mâncarea este preparată în cuptorul cu lemne, chiar sub ochii lor, iar preţurile de cazare sunt pentru orice buzunar.

Parcul de aventură se întinde pe un hectar şi jumătate şi poate fi vizitat simultan de 160 de persoane. Toţi cei care ajung aici sunt iniţiaţi şi pregătiţi special de animatori.

Contrar aşteptărilor, staţiunea nu este aglomerată, astfel că cei care o vizitează se pot relaxa liniştiţi la umbra copacilor şi pot respira aerul răcoros de munte.