Cea mai premiată şi apreciată comedie a momentului la Londra şi în New York ajunge în Bucureşti. Spectaculoasa producţie – Cum să distrugi o piesă – are premiera în această seara în Capitală. Spectacolul este deja sold-out şi se pare că succesul din străinătate va fi atins şi la noi în ţară

DISTRIBUIȚI

Cea mai premiată şi apreciată comedie a momentului la Londra şi în New York ajunge în Bucureşti. Spectaculoasa producţie – Cum să distrugi o piesă – are premiera în această seara în Capitală. Spectacolul este deja sold-out şi se pare că succesul din străinătate va fi atins şi la noi în ţară. În regia lui Geoge Dogaru, piesa… în piesă are în distribuţie 16 dintre cei mai apreciaţi actori ai momentului.

Cum să distrugi o piesă este..o piesă în piesă, iar regizorul Geoge Dogaru o cataloghează simplu ca fiind…o nebunie.

Şi nu doar regizorul ne-a avertizat că se distruge totul, ci şi actorii..

Cu o distribuţie de excepţie, piesa aduce în faţa spectatorilor o combinaţie de teatru de comedie, pantomimă şi improvizaţie, peste care sunt presărate câteva efecte speciale care vor surpinde pe toată lumea. Şi, dacă haosul pare uşor de pus în scenă, ei bine…nu e chiar aşa.

Deşi pe afiş, la distribuţie scrie – nimeni celebru- , trebuie să vă spunem că spectacolului include 16 dintre cei mai talentaţi tineri actori de la ora actuală, cunoscuţi publicului atât de pe scenele marilor teatre, cât şi din seriale TV.

Spectacolul  Cum să distrugi o piesă este comedia-revelaţie a anului în teatrul internaţional.

Pe Broadway, piesa este semnată de unul dintre cei mai mari regizori şi producători ai momentului J. J. Abrams. Spectacolul a câştigat numeroase premii prestigioase, printre care trofeel Tony, Oliver şi Moliere pentru Cea mai bună comedie.