Ce-ar fi 1 mai, fără mititei, cu puţin muştar alături? Românii au început încă de astăzi pregătirile pentru sărbătoarea muncii, aşa că au pregătit grătarele şi şi-au umplut pungile cu mici

DISTRIBUIȚI

Ce-ar fi 1 mai… fără mititei, cu… puţin muştar alături? Românii au început încă de astăzi pregătirile pentru sărbătoarea muncii, aşa că au pregătit grătarele şi şi-au umplut pungile cu mici.  Însă, un mic făcut ca la carte, ascunde câteva secrete cunoscute doar de specialişti:

Ne despart doar câteva zile până la sărbătoare muuuult aşteptată, însă românii cu chef de petrecere au început distracţia încă de astăzi. Au pregătit grătarele şi au dat iama în supermarketuri.  Primii pe lista de cumpărături au fost fără doar şi poate… micii.

Cei care nu vor să lase berea din mână pentru a pregăti micii, mai au o variantă. Grătarele sfârâie în localuri, iar mititeii, întorşi pe o parte şi pe alta, sunt numai buni de…luat acasă. Iar asta nu este tot! Pentru ca tot românul să aibă parte de savoarea inegalabilă a mititeilor, proprietarii localurilor au suplimentat numărul grătarelor şi al personalului:

Vreţi un mic suculent, numai bun de dat prin muştar? Specialiştii au câteva sfaturi.

Noi vă dorim de pe acum pofta buna!