Caz şocant la Galaţi! O fetiţă de numai 5 ani, din comuna Schela, a intrat în comă alcoolică, după ce a băut două căni cu vin! Mama ei susţine că totul a fost din greşeală şi că cea mică a confundat sticla de suc cu cea de alcool. Abia când a văzut-o că i s-a făcut rău şi-a dat seama ce s-a întâmplat şi a sunat la Ambulanţă

DISTRIBUIȚI

Caz şocant la Galaţi! O fetiţă de numai 5 ani, din comuna Schela, a intrat în comă alcoolică, după ce a băut două căni cu vin! Mama ei susţine că totul a fost din greşeală şi că cea mică a confundat sticla de suc cu cea de alcool. Abia când a văzut-o că i s-a făcut rău şi-a dat seama ce s-a întâmplat şi a sunat la Ambulanţă. Avea o alcoolemie de 1 la mie, în sânge. Din fericire fetiţa a fost salvată, dar reprezentanţii Direcţiei Judeţene de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Galaţi au început o ancheta în acest caz, mai ales ca familia are 7 copii.

Totul s-a întâmplat în timp ce mama fetiţei era plecată la magazin, iar tatăl ei făcea nişte treabă prin casă. Fetiţa a confundat sticla cu vin cu cea cu suc aşa că, a băut ce a nimerit.

A scos-o din casă pe cea mică şi a încercat să o facă să îşi revină. N-a reuşit aşa că, a sunat la ambulanţă.

Copila a fost stabilizată şi dusă la Spitalul de Copii din Galaţi. După analize, medicii au constatat cu stupoare că avea o alcolemie record.

Fetiţa mai are încă şase fraţi mai mari aşa că, cei de la Protecţia Copilului îi vor ancheta acum pe părinţi, ca să se lămurească dacă pot sau nu să aibă grijă de ei.

Copila de 5 ani este acum internată în spital.