Caz şocant la Constanţa unde unui elev de la Liceul „Lucian Blaga” i-a căzut tavanul clasei în cap

DISTRIBUIȚI

Caz şocant la Constanţa unde unui elev de la Liceul „Lucian Blaga” i-a căzut tavanul clasei în cap! Incidentul a avut loc în timpul cursurilor, iar copilul în vârstă de 12 ani nici măcar nu îşi mai aminteşte ce i s-a întâmplat. Probabil că a leşinat, pentru că s-a trezit când deja fusese scos pe culoar. A fost dus imediat la spital, consultat şi trimis acasă. La nici 12 ore distanţă, micuţului i s-a făcut din nou rău şi a fost internat de urgenţă.

Copilul este elev în clasa a cincea a Liceului Lucian Blaga din Constanţa. N-a avut timp să simtă nimic, în momentul în care tencuiala din tavan l-a lovit în cap. Şi-a pierdut cunostinţa pe loc!

Când tatăl elevului a fost sunat să vină la şcoală, i s-au tăiat picioarele. S-a dus imediat, dar copilul fusese deja trimis la spital, cu ambulanţa. L-a găsit la urgenţă, sub investigaţii medicale.

După un control, copilul a fost trimis acasă. Noaptea, în somn, i s-a făcut brusc rău.

În mod normal, ar trebui începute reparaţiile la locul incidentului, însă poliţia are un dosar deschis în această cauză şi până nu finalizează cercetările, lucrurile rămân aşa cum sunt.

Deocamdată nu se ştie din ce cauză s-a prăbuşit tavanul.