Caz şocant în Prahova. O adolescentă de 14 ani a fost violată de concubinul mamei sale

DISTRIBUIȚI

Caz şocant în Prahova. O adolescentă de 14 ani a fost violată de concubinul mamei sale. Individul a fost prins chiar de către iubita sa în timp ce îi batjocorea fata. Bărbatul de 34 de ani a fost arestat preventiv. El le-a spus oamenilor legii la audieri că băutura i-a luat minţile. Declaraţia nu i-a impresionat însă pe judecători. Magistraţii l-au trimis în spatele gratiilor. Şi tânăra a stat de vorbă cu poliţiştii. Minora le-a povestit oamenilor legii că a fost abuzată în fiecare zi, timp de nouă zile, de cel care ar fi trebuit să îi fie ca un tată.

Vestea că o minoră de 14 ani a fost violată chiar de către concubinul mamei sale s-a răspândit cu repeziciune în toată comuna peahoveană Dumbrava.Vecinilor nu le vine să creadă că individul a profitat de fetiţa care a crescut sub ochii lui în ultimii 10 ani.

Timp de nouă zile, copila ar fi fost violată de tatăl vitreg. Mama este cea care a pus capăt coşmarului prin care trecea minora în momentul în care aceasta l-a prins pe bărbat în timp ce îi batjocorea fiica de doar 14 ani.

Femeia a anunţat imediat autorităţile şi aşa a aflat că iubitul ei întreţinuse relaţii intime cu minora zile în şir. Sătenii nu-şi explică cum bărbatul, care are un copil de cinci ani cu concubina lui a putut să-şi agreseze fiica vitregă.

Bărbatul a ajuns acum în spatele gratiilor.

Adolescenta va fi consiliată de un psiholog.