Caz revoltător în judeţul Dâmboviţa! O mamă de doar 25 de ani şi-a bătut cu bestialitate bebeluşul de o lună şi jumătate, până l-a băgat în spital

DISTRIBUIȚI

Caz revoltător în judeţul Dâmboviţa! O mamă de doar 25 de ani şi-a bătut cu bestialitate bebeluşul de o lună şi jumătate, până l-a băgat în spital. Tânăra le-a spus asistenţilor sociali că s-a panicat pentru că bebeluşul plângea încontinuu şi într-un exces de furie ar fi început să îl lovească. Medicii care l-au preluat pe cel mic spun că acesta este în stare gravă şi că are fracturi multiple şi leziuni la cap. Pentru fapta ei, mama a fost arestată preventiv şi dacă va fi găsită vinovată pentru tentativă de omor, îşi va petrece ani buni în spatele gratiilor. Vă avertizez că urmează detalii care vă pot afecta emoţional.

Scena cutremurătoare s-a petrecut la Băleni, în casa actualului concubin, unde femeia locuieşte de mai bine de cinci luni. Era gravidă cu un alt bărbat când s-a mutat la noul iubit. A fost primită cu braţele deschise de familia concubinului, iar venirea pe lume a bebeluşului i-a bucurat nespus.

La sfârşitul săptămânii trecute, însă, tânăra ar fi rămas singură cu copilul în casă şi într-un exces de furie şi-ar fi bătut copilul cu bestialitate pentru că micuţul plângea. Rudele tinerei au însă o altă variantă. Oamenii spun că micuţul ar fi ajuns la spital după ce ar fi căzut din pat în timp ce dormea.

Copilul a fost transportat de urgenţă la spitalul din Târgovişte în stare gravă. Are multiple fracturi şi lovituri la cap, iar medicii au decis să-l transfere la la spitalul Marie Curie din capitală.

Vestea a picat ca un trăsnet peste sat. Asistenţii sociali de la Băleni i-au monitorizat pe bebeluş dar şi pe mamă şi spun că micuţul era îngrijit.

Bebeluşul de 55 de zile nu are certificat de naştere. Documentul nu a putut fi eliberat pentru că mama nu are buletin. Tânăra de 25 de ani a fost arestată preventiv pentru tentativă de omor.