Caz misterios în Capitală. O maşină a fost găsită astăzi în Lacul Morii. Echipajele de pompieri sosite la faţa locului au reuşit să scoată autoturismul din apă. Nu avea numere de înmatriculare, iar în interior nu a fost găsită nicio persoană. Din primele informaţii, maşina s-ar fi aflat în lac de cel puţin o lună

DISTRIBUIȚI

Caz misterios în Capitală. O maşină a fost găsită astăzi în Lacul Morii. Echipajele de pompieri sosite la faţa locului au reuşit să scoată autoturismul din apă. Nu avea numere de înmatriculare, iar în interior nu a fost găsită nicio persoană. Din primele informaţii, maşina s-ar fi aflat în lac de cel puţin o lună. Poliţiştii de la Serviciul Furturi Auto fac cercetări pentru a stabili dacă autoturismul a fost folosit la comiterea unei infracţiuni.

Un trecător a alertat în această dimineaţă autorităţile la numărul de urgenţă 112 că în Lacul Morii din Bucureşti, la aproximativ 20 de metri de mal, se află o maşină. Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă a trimis la faţa locului o autospecială cu barcă, un echipaj de scafandri şi un echipaj SMURD. Scafandrii au verificat interiorul maşinii, însă nu au găsit nicio persoană în înăuntru.

Pompierii au scos maşina din lac cu ajutorul unei frânghii. Nu avea numere de înmatriculare şi era lovită în partea din faţă. În plus, autorităţile susţin că s-ar fi aflat în apă de cel puţin o lună.

După intervenţia pompierilor, procurorii criminalişti au ridicat probe. Primele indicii duc la ipoteza că maşina ar fi fost abandonată în lac.

Ancheta este în desfăşurare. Autovehiculul a fost ridicat şi transportat într-o locaţie care aparţine Poliţiei Municipiului Bucureşti. Poliţiştii vor încerca să afle cine este proprietarul maşinii şi cum a ajuns aceasta în lac.