Caz încredibil în Iaşi. Paznicul unei ferme de fazani a fost împuşcat mortal. Cel care a apăsat pe trăgaci ar fi chiar şeful lui, însă la mijloc n-ar fi fost vorba de o răzbunare ci de un accident nefericit

DISTRIBUIȚI

Caz încredibil în Iaşi. Paznicul unei ferme de fazani a fost împuşcat mortal. Cel care a apăsat pe trăgaci ar fi chiar şeful lui, însă la mijloc n-ar fi fost vorba de o răzbunare ci de un accident nefericit. Omul ar fi încercat să împuşte un porc, însă glonţul ar fi ricoşat în trupul bărbatului de 60 de ani. Salvatorii au încercat să îi salveze viaţa. În zadar însă. Omul n-a supravieţuit.

Alarma s-a dat în această dimineaţă, în jurul orei 7. Victima, un bărbat de 60 de ani începuse ziua de muncă la ferma de fazani din zonă, unde lucra ca paznic. La un moment dat, din senin, spun martorii, a căzut ca secerat după ce un glonţ l-a nimerit direct în burtă.

Arma cu care bătrânul a fost împuşcat ar fi fost mânuită chiar de şeful lui. Proprietarul fermei ar fi vrut să împuşte un porc, însă glonţul ar fi ricoşat în trupul victimei. Acesta a fost dus la sediul poliţiei pentru a da explicaţii, iar oamenii legii au stat de vorbă şi cu ceilalţi angajaţi de la fermă.

Bărbatul a fost transportat de urgenţă la spitalul din Iaşi. Medicii au făcut tot posibilul să îl salveze, însă rana extrem de gravă i-a fost fatală.

Anchetatorii au deschis un dosar pentru ucidere din culpă şi uz de armă fără drept.

Iar la faţa locului criminaliştii, poliţiştii, dar şi angajaţii biroului de arme şi muniţii au început cercetările.