Câteva staruri de la Hollywood au devenit un fenomen după ce s-a aflat cu câte femei s-au iubit. Iată topul celor cinci Don Juani de peste Ocean

DISTRIBUIȚI

Îi cunoaşte o lume întreagă datorită realizărilor profesionale, însă şi datorită farmecului lor irezistibil. Câteva staruri de la Hollywood au devenit un fenomen după ce s-a aflat cu câte femei s-au iubit. Iată topul celor cinci Don Juani de peste Ocean.

Este unul dintre cei mai mari actori ai lumi, dar şi unul dintre cei mai cuceritori bărbaţi. Se pare că Jack  s-a iubit cu peste 2000 de femei tinere, sau… trecute de prima tinereţe.

JACK NICHOLSON, actor: „M-am iubit cu fiice, cu mamele iubitelor, câteodată da, trebuie să recunosc, şi cu mamele iubitelor…”, a declarat actorul pentru o emisiune TV.

Printre vedetele care i-au trecut prin pat se numără Kate Moss, Lara Flyn Boyle şi Amber Smith

Pe locul patru se află playboy-ul… Hugh Hefner. Şi-a construit un imperiu din imaginea lui de… iubăreţ şi a îmbinat ultilul cu… plăcut. Se zvoneşte că fondatorul celebrei reviste pentrru bărbaţi a făcut sex cu 1000 până la 2000 de femei.

Mick Jagger este deja o legendă la Hollywood. El se clasează pe locul trei în topul celor mai iubăreţi bărbaţi. Asta pentru că starul a profitat de celebritatea lui şi a convins peste 4000 de femei să îi treacă prin pat. Printre cuceririle sale se numără… Angelina Jolie, Uma Thurman, Farah Fawcet şi chiar… David Bowie.

Pe Charlie Sheen îl ştie o lume întreagă şi nu doar rolului din serialul Doi bărbaţi şi jumătate. El este cunoscut ca un… dependent de femei, tocmai de aceea a avut peste 5000 de iubite. Locul doi îi aparţie în totalitate, pentru că prin patul lui au trecut nume mari, precum Brooke Muller, Denise Richards, Winona Ryder şi Heidi Fleiss, dar şi mii şi mii de… dame de companie.

Locul Întâi îi aparţine fără doar şi poate zeului aventurilor… Warren Beatty. Legenda… spune că acesta s-a iubit cu câte o femeie diferită în fiecare zi, până în ziua în care s-a însurat cu Anette Bening, adică la 55 de ani. Aşa a ajuns Warren la fabulosul număr de… 12 000 de femei cu care s-a iubit. Printre cele care i-au trecut prin pat se numără Madonna, Melanie Griffith şi Darryl Hannah.