Cătălin Rădulescu are probleme mari după ce poliţiştii au găsit la el acasă două arme. Una este de vânătoare, de calibrul 12, iar cealaltă este un pistol automat, de panoplie

DISTRIBUIȚI

Cătălin Rădulescu are probleme mari după ce poliţiştii au găsit la el acasă două arme! Una este de vânătoare de calibrul 12 iar cealaltă este un pistol automat, de panoplie însă poliţiştii au găsit şi mai multe cartuşe în locuinţa deputatutului. Lucru interzis în acest caz. Preşedintele PSD a dat de înţeles că aşteaptă demisia lui Rădulescu din partid.

Poliţiştii din Argeş au anulat permisul de port armă al deputatului Cătălin Rădulescu, după ce i-au verificat casa şi au constatat modul în care erau deţinute armele sale şi că politicianul păstra fără piedică mitraliera AKM pentru care nu avea dreptul să deţină muniţie. Totodată au găsit muniţie deţinută ilegal şi pentru o armă de vânătoare de calibrul 12 milimetri.

„COMUNICAT IPJ ARGEŞ”

„Referitor la declaraţiile apărute în spaţiul public privind utilizarea de către o persoană publică a unei arme letale. vă informăm că IPJ Argeş a efectuat un control la locul de păstrare a armelor letale autorizate petru deţinere (…) A fost aplicată o sancţiune contravenţională în valoare de 2.500 de lei. şi a fost dispusă măsura anulării de deţinere a armelor.”

Social democratul susţine în continuare că oamenii care protestează în Piaţa Victoriei nu au autorizaţie pentru manifestaţii şi nu înţelege ce mai doresc din moment ce Ordonanţa 13 de modificare a codurilor penale a fost abrogată. liviu Dragnea a anunţat astăzi că zilele deputatului în PSD sunt numărate după declaraţiile pe care acesta le-a făcut în ultimile zile.

Iar problemele pentru Cătălin Rădulescu continuă şi în justiţie. Politicianul urmează să fie chemat la parchet pentru a fi audiat.