Cătălin Botezatu a petrecut ca un adevărat rege al modei. Deși a împlinit 50 de ani, faimosul designer este la fel de în formă ca la 20 de ani

DISTRIBUIȚI

Faimosul designer Cătălin Botezatu a petrecut ca un adevărat rege al modei! Zeci de prieteni i-au fost alături la petrecerea de aniversare care a avut loc, noaptea trecută, într-un club exclusivist din Capitală. Nimic nu i-a trădat vârsta din buletin. La cei 50 de ani împliniţi sâmbătă, Cătălin este la fel de în formă ca la 20 de ani. Startul petrecerii s-a dat la miezul nopţii, iar distracţia a ţinut până dimineaţă.

Designerul Cătălin Botezatu a fost copleşit de prieteni cu zeci de urări şi cadouri, sâmbătă noaptea. A fost o petrecere cum rar ţi-e dat să vezi. Aşa se face că distracţia a ţinut până dimineaţă. Într-o ţinută demnă de un rege al modei, Cătălin a fost, ca de fiecare dată, impecabil. A dansat, a făcut zeci de fotografii, iar surpriza serii a fost tortul de ciocolată şi marţipan. Odată cu el, designerul a primit şi o sticlă de şampanie din partea prietenului său Joshua Castelano care nu a lipsit de la petrecere.

Galyna Pînzari, Raluca Bădulescu, Mihai Albu şi Cristian Boureanu sunt doar câţiva dintre cei care i-au fost alături designerului la petrecere.