Capitala a rămas blocată în nămeţi la primele ore ale dimineţii. Bucureştenii s-au trezit în imposibilitatea de a mai putea pleca de acasă, pentru că străzile erau acoperite de zăpadă şi maşinile îngropate la propriu sub nămeţi

DISTRIBUIȚI

După un nou episod de ninsori, Capitala a rămas blocată în nămeţi la primele ore ale dimineţii. Iar bucureştenii s-au trezit în imposibilitatea de a mai putea pleca de acasă. Şi asta pentru că străzile erau acoperite de zăpadă şi maşinile îngropate la propriu sub nămeţi. Iar totul a devenit  un coşmar atunci când oamenii au constatat că mai multe tramvaie şi autobuze nu au putut circula. Aşa s-a întâmplat în zona George Coşbuc din Capitală unde traficul a fost oprit până la prânz după ce zidul şi o parte din acoperişul fostei fabrici de bere s-a prăbuşit pe carosabil.

Dar în capitală au fost multe alte probleme, majoritatea oamenilor şi- au lăsat maşinile acasă pentru că drumurile erau impracticabile în primele ore ale dimineţii. Însă, cei care au plecat pe jos au realizat că staţiile ratb sunt blocate, trotuarele la fel aşa că bucureştenii şi-au riscat viaţa mergând sau aşteptând mijloacele de transport în stradă.  Directorul interimar Ratb susţine însă că bucureştenii sunt de vină pentru că şi-au luat maşinile de acasă şi nu au putut fi deszăpezite refugiile de tramvai şi staţiile autobuzelor şi troleibuzelor. Promite insă că totul se va rezolva.

Primarul general Gabriela Firea susţine că deszăpezirea a fost efectuată în condiţii optime.

Acum bucureştenii se roagă să nu mai ningă din nou, pentru că trebuie să aştepte zile însorite pentru ca zăpada să se topească.