Cântăreaţa Amna, fostul component al trupei Akcent, Sorin Brotnei dar şi Xonia şi Giani Kiriţă vor găti în această seară la Super Cireaşa de pe tort

DISTRIBUIȚI

Cântăreaţa Amna, fostul component al trupei Akcent, Sorin Brotnei dar şi Xonia şi Giani Kiriţă vor găti în această seară la Super Cireaşa de pe tort. Nu rataţi o emisiune plină de nostalgie pentru vremurile comuniste. Tema aleasă de maestrul Horia Vîrlan a fost mâncarea de dinainte de 1989.

Tema aleasă de maestru i-a pus în dificultate pe cei patru. Concurenţii au avut de gătit şniţel de parizer, ouă umplute, papanaşi sau creveţi vietnamezi, cam ceea ce punea românul pe masă în vremea de tristă amintire.

Sorin Brotnei şi Amna au mâncat, chiar în magazin, la cumpărături, parizer „cu omega 3 şi antioxidanţi”, în timp ce Giani Kiriţă şi Xonia au dat search pe internet pentru a afla ce sunt creveţii vietnamezi.

Cum s-au distrat vedetele, ce a gătit fiecare echipă şi cine a câştigat competiţia vedeţi în această seară de de la ora 20.30, la Prima TV într-o ediţie inedită e emisiunii Super Cireaşa de pe Tort.