Când dragostea şi bunătatea sunt uriaşe, ploaia, norii şi frigul dispar imediat. Astăzi, deşi a turnat cu găleata în Capitală, peste douăzeci de copii, cercetaşi, au mers într-un adăpost de animale de la marginea Bucureştiului pentru a sărbători ziua de naştere a unui … câine

DISTRIBUIȚI

Când dragostea şi bunătatea sunt uriaşe, ploaia, norii şi frigul dispar imediat. Astăzi, deşi a turnat cu găleata în Capitală, peste douăzeci de copii, cercetaşi, au mers într-un adăpost de animale de la marginea Bucureştiului pentru a sărbători ziua de naştere a unui … câine. Cei mici au desenat planeta necuvântătoarelor fericite, au pictat, iar la final i-au cântat la mulţi ani câinelui şi au mâncat tort. În caz că nu aţi mai participat la aniversarea unui animal, o puteţi face acum, urmărind rubrica „Prieteni fără grai”.

Povestea lui Bebe, un câine din rasa Saint Bernard, începe în urmă cu un an şi jumătate. Acesta a fost abandonat pe o stradă din cartierul Bucureştii Noi. A fost legat de un gard, iar cei care l-au lăsat acolo au plecat fără să se uite vreo clipă înapoi. De parcă ar fi renunţat la un lucru, nu la o viaţă.

Astăzi, Bebe a fost sărbătorit de 25 de copii cercetaşi. Aceştia au ignorat ploaia, frigul şi vântul şi au mers la Adăpostul Speranţa. Au desenat planeta animalelor fericite şi au pictat cuştile câinilor.

De afecţiunea copiilor nu s-a bucurat doar Beethoven, ci şi căţeluşii din adăpost în vârstă de numai câteva luni. În total, în adăpostul Speranţa sunt 520 de câini. Cu toţii au nevoie de familii iubitoare şi responsabile.

Toţii câinii care pleacă spre adopţie sunt vaccinaţi, microcipaţi şi deparazitaţi.