Calea Victoriei din Capitală a devenit pietonală timp de trei zile. Spectacolele de teatru de păpuşi în stradă, statuile vivante şi mimii i-au atras pe copii, dar şi pe adulţi

DISTRIBUIȚI

E sărbătoare pe Calea Victoriei din Capitală, care a devenit pietonală timp de trei zile. Spectacolele de teatru de păpuşi în stradă, statuile vivante şi mimii i-au atras pe copii şi pe adulţi, deopotrivă. Turiştii şi bucureştenii au ieşit la pas pe Calea Victoriei încă de dimineaţă. S-au fotografiat cu păpuşile uriaşe şi animatorii pe picioroange, iar cei mici au rămas fascinaţi de personajele de poveste sau desene animate care s-au oprit să le zâmbească şi s-au „duelat” cu baloanele uriaşe de săpun.

Cu biciclete, căţei şi copii, bucureştenii şi turiştii au mers la plimbare pe Calea Victoriei încă de dimineaţă şi au luat-o la pas de la intrarea dinspre Piaţa Victoriei până la intersecţia cu strada George Enescu.

Cei mici n-au ratat niciuna dintre atracţii. S-au pictat pe faţă, s-au fotografiat cu personajele preferate de desene animate şi s-au aventurat în „lupta” cu baloanele uriaşe de săpun, iar cei mari s-au oprit să facă mici cumpărături de la comercianţii cu turtă dulce, cadouri de Paşte şi obiecte handmade.

Cine-a avut răbdare să stea nemişcat preţ de câteva minute bune s-a ales cu un portret. Alţii s-au limitat doar la a privi demonstraţii de pictură.

Atenţie, dacă circulaţi prin zonă, traficul rutier pe Calea Victoriei va fi restricţionat până marţi dimineaţă, la ora 5. Pe durata restricţiilor se va permite circulaţia rutieră pe Str. Sevastopol, Str. Gheorghe Manu, Bd. Dacia şi pe Str. George Enescu.