Că Natalie Portman are origini româneşti, ştie toată lumea, dar câţi ştiaţi că bunica actriţei a lăsat România pentru Israel, încă din tinereţe? Natalie a vorbit despre bunica ei româncă în cadrul festivalului Palm Springs

DISTRIBUIȚI

Că Natalie Portman are origini româneşti, ştie toată lumea, dar câţi ştiaţi că bunica actriţei a lăsat România pentru Israel, încă din tinereţe? Natalie a vorbit despre bunica ei româncă în cadrul festivalului Palm Springs. Declaraţiile sunt de-a dreptul emoţionante.

Este normal ca Natalie Portman să fie atât de frumoasă, doar are origini… româneşti. Bunicii din partea tatălui provin din România şi din Polonia. Aşadar, originile actriţei reprezintă un amestec de naţionalităţi, însă, Natalie este mult mai apropiată de… bunica din România. Actriţa a vorbit cu multă emoţie despre bunica ei, în cadrul festivalului Palm Springs.

Natalie Portman a mai dezvăluit de-a lungul timpului că bunica ei a trăit pe teritoriul Basarabiei, în perioada interbelică, a fost spioană pentru serviciile secrete britanice în cel de-al doilea război mondial şi… a călătorit foarte mult prin Europa.