Ca la olteni, la nimeni! Oraşul Slatina a fost deja împodobit cu ghirlandele de Crăciun, iar operaţiunea i-a luat prin surprindere până şi pe localnicii obişnuiţi să se facă glume pe seama lor

DISTRIBUIȚI

Ca la olteni, la nimeni! Oraşul Slatina a fost deja împodobit cu ghirlandele de Crăciun, iar operaţiunea i-a luat prin surprindere până şi pe localnicii obişnuiţi să se facă glume pe seama lor. Oamenii spun că este mult prea devreme să vadă luminiţele pe bulevarde, dar autorităţile i-au asigurat că, deocamdată, nu vor aprinde instalaţiile. Le montează pentru că, operaţiunea este una de durată, iar muncitorii sunt prea puţini.

Pentru sărbătorile din această iarnă, aleşii locali din Slatina vor să facă o impresie frumoasă cu împodobirea oraşului. Figurine 3D, arcade luminoase, exact ca la Dysney, şi multe alte aranjamente spectaculoase vor apărea pe bulevarde. Şi pentru ca totul să fie gata până la începutul lunii decembrie, autorităţile locale au dat ordin ca montarea instalaţiilor luminoase să începă deja, chiar dacă mai sunt două luni până la zilele festive.

Totuşi, cei din primărie explică fenomentul ca fiind unul necesar.

Angajaţii de la Direcţia de Administrare a străzilor au anunţat că asta nu e tot. Vor să facă din Slatina un fel de… Paris.

Pentru noile decoraţiuni s-a început deja procesul de licitaţie şi s-a pus la bătaie un buget de 350.000 de lei.