Bunătatea dumneavoastră poate face ca în loc de lacrimi, în ochii unui copil bolnav de leucemie să zărim…speranţă

DISTRIBUIȚI

Bunătatea dumneavoastră poate face ca în loc de lacrimi, în ochii unui copil bolnav de leucemie să zărim…speranţă. În urmă cu o săptămână v-am prezentat cazul lui Bogdan, băieţelul care spunea că are dureri, dar pe care mediul îl contrazicea, spunându-i că e doar răcit. Această răceală era de fapt leucemie. Acum se află în Turcia pentru tratament şi mai are nevoie de 49.000 euro, din totalul de 120.000, cât îi trebuie pentru a trăi. Un simplu SMS la 8832 cu textul BOGDAN poate face diferenţa dintre viaţă şi..moarte. Iar până acum, diferenţa aţi făcut-o dumneavoastră, donând peste 70 de mii de euro.

Uitaţi-vă la ochii lui şi gândiţi-vă câtă suferinţă ascund! Drama lui Bogdan a început încă din primăvara anului trecut, când pe băiat îl încercau nişte dureri de cap. Medicul de familie i-a prescris atunci un sirop pentru răceală. Şi aşa cum era de aşteptat, nu a avut niciun efect! Ba mai mult, pe băiat a început să îl doară şi braţul stâng.

Medicii din Bucureşti au spus că micuţul nu are nicio şansă să se vindece. Dar părinţii au continuat să spere şi astfel au ajuns în Turcia.

Ca să trăiască are nevoie de transplant de măduvă şi tratament. În total, costurile se ridică la 120 de mii de euro, iar familia a reuşit să strângă 71.000 euro pentru ca băiatul lor să rămână în viaţă.

Noi, însă, dacă ne strângem bunătatea la un loc putem face minuni. Cei care vor şi au posibilitate pot dona 2 euro prin sms la 8832 cu textul „Bogdan”.

Leucemia acută limfoblastică este o afecţiune severă care apare la nivelul sângelui şi măduvei osoase şi care ucide din ce în ce mai mulţi copii.