Gest terifiant făcut de un ofiţer al Serviciului de Protecţie şi Pază. Bărbatul s-a împuşcat, astăzi, pe o stradă aglomerată din Capitală. Era ofițer SPP

DISTRIBUIȚI

Gest terifiant făcut de un ofiţer al Serviciului de Protecţie şi Pază. Bărbatul s-a împuşcat, astăzi, pe o stradă aglomerată din  Capitală. Bărbatul a venit cu maşina pe lângă trotuar, a oprit, iar după ce a coborât a tras două focuri cu arma personală, unul în piept. A fost dus la spital dar medicii nu l-au putut salva.Ofiţerul ar fi suferit de depresie. Vă avertizăm că urmează detalii care vă pot afecta emoţional.

Lucian Sanda pe numele său, bărbatul activa ca ofiţer în cadrul Serviciului de Protecţie şi Pază, instituţia însărcinată cu paza demnitarilor români. Miercuri era liber. În jurul prânzului a venit la volanul autoturismului său până în zona parcului Tineretului. A oprit maşina, a coborât şi după ce ar fi strigat ceva spre trecătorii din zonă a început să tragă cu pistolul.

Arma folosită, un Glock de calibru 9 milimetri, ar fi fost cea personală şi nu cea de serviciu. A căzut secerat la pământ, dar cu ultimele puteri ar fi încercat din nou să îndrepte pistolul către el.

Trecătorii i-au sărit imediat în ajutor, iar nul dintre ei i-a îndepărtat arma. O femeie i-a acordat primele îngrijiri până la sosirea medicilor.

Ofiţerul a fost transportat la spitalul Bagdasar Arseni, dar a murit în camera de gardă, la scurt timp după preluare.

Bărbatul în vârstă de 39 de ani ar fi fost condus spre un asemenea gest de suferinţă, de mai multă vreme confruntându-se cu stări depresive. Dosarul pentru ancheta în cazul morţii sale a fost preluat de Parchetul Militar.