Braconaj şi petreceri de swingeri organizate pe sume importante de bani! Sunt suspiciunile care planează asupra mai multor persoane din Călăraşi şi Bucureşti, ridicate astăzi de mascaţi

DISTRIBUIȚI

PETRECERI DE SWINGERI ŞI BRACONAJ

Braconaj şi petreceri de swingeri organizate pe sume importante de bani! Sunt suspiciunile care planează asupra mai multor persoane din Călăraşi şi Bucureşti, ridicate astăzi de mascaţi. În casa unuia dintre suspecţi a fost găsită o căprioară care ar fi fost prinsă în urmă cu 3 ani, pe un câmp de lângă Olteniţa şi ţinută ilegal în captivitate. Bărbatul care ţinea animalul este suspectat şi de proxenetism. El ar fi organizat, contra cost, petrecere de swingeri.

Este momentul în care, dintr-o curte situată în cartierul Pantelimon al Capitalei, este scoasă, în protbagajul unei maşini, această căprioară. A fost găsită de poliţişti în curtea unui bărbat căutat pentru  proxenetism. În cei câţiva metri cât are grajdul, animalul ar fi trăit de mai bine de 3 ani, după ce a fost împuşcată pe un câmp de lângă Olteniţa.

Bărbatul şi rudele sale recunosc că au ţinut ilegal căprioara. Spun însă că au crezut că e moartă până când au ajuns cu ea în Bucureşti. Soţia bărbatului susţine că împuşcarea animalului s-a făcut la o partidă autorizată de vânătoare.

Animalul a fost salvat acum de poliţişti şi veterinari şi va ajunge în libertate.

Poliţiştii au suspiciuni că bărbatul, care a ţinut în captivitate căprioara, face parte dintr-o grupare care ar fi organizat partide ilegale de vânătoare. Pentru probarea acestor suspiciuni au fost făcute opt percheziţii în Bucureşti şi Călăraşi De la adresa din Capitală au fost ridicate trei arme şi zeci de cartuşe.

La dosar ar exista mărturii potrivit cărora bărbatul ridicat din Capitală s-ar ocupa cu încă o activitate ilegală…una mai deosebită. Ar fi organizat petreceri de swingeri de pe urma cărora obţinea sume mari de bani. Contra cost ar fi aranjat întâlniri între cuplurile dispuse la astfel de relaţii.

Rudele suspectului susţin că totul ar fi însă o înscenare a unor foşti colaboratori şi că poliţia ar fi părtaşă la asta. Bărbatul şi alte şase persoane au ajuns  la sediul Poliţiei Judeţene Călăraşi, pentru audieri.