Blestemul s-a abătut într-o localitate din Vaslui! Un bărbat a căzut de pe o biserică şi a murit. Urcase pe turlă să facă nişte reparaţii şi s-a prăbuşit, probabil din cauza vântului care sufla foarte tare

DISTRIBUIȚI

Blestemul s-a abătut într-o localitate din Vaslui! Un bărbat a căzut de pe o biserică şi a murit. Urcase pe turlă să facă nişte reparaţii şi s-a prăbuşit, probabil din cauza vântului care sufla foarte tare. Reprezentanţii Inspectoratului Teritorial de Muncă verifică acum dacă omul lucra cu forme legale şi mai ales dacă a respectat normele de protecţia muncii.

 

Bărbatul, care avea 65 de ani, era angajatul unei firme de construcţii din Vaslui şi fusese trimis de şefi în localitatea Soleşti să lucreze la biserică, unde se fac lucrări de consolidare. Lucra sus, pe turlă, când s-a prăbuşit, câţiva metri, direct pe planşeul intermediar al construcţiei. Bătea foarte tare vântul şi se pare că din această cauză s-a dezechilibrat.

Medicii chemaţi să îi acorde un prim-ajutor n-au avut ce să îi mai facă şi au anunţat că decesul a survenit în momentul impactului.

A fost nevoie de intervenţia pompierilor de la descarcerare ca să poată fi scos din plafonul bisericii.

La faţa locului au venit şi inspectorii ITM care verifică acum dacă incidentul se încadrează la categoria accident de muncă.