Beyonce şi Jay Z ar putea fi protagoniştii celui mai scump divorţ din lume. Potrivit presei de peste ocean, căsnicia lor este pe butuci, aşa că cele două staruri deja au început să îşi împartă averea exorbitantă

DISTRIBUIȚI

Beyonce şi Jay Z ar putea fi protagoniştii celui mai scump divorţ din lume. Potrivit presei de peste ocean, căsnicia lor este pe butuci, aşa că cele două staruri deja au început să îşi împartă averea exorbitantă.

Nu mai este niciun secret că mariajul dintre Beyonce şi Jay Z nu mai este ce a fost odată. Cu toţii „ne-am prins” de problemele lor în căsnicie, atunci când Queen Bey a lansat albumul „Lemonade”, în care fiecare melodie esxte despre adulterul soţului ei. De exemplu:

Cu toate că până acum au păstrat aparenţele de cuplu perfect, ceva s-a întâmplat între ei de le-a zdruncinat relaţia. Mai exact, potrivit radar online, Beyonce s-ar fi săturat de infidelitatea soţului ei, mai ales că s-a zvonitt că Jay Z ar fi înşelat-o cu RIhanna. Însă, ceea ce a pus capac a fost faptul că artistul ar avea un copil „din flori”, în vârstă de 23 de ani, conceput cu o femeie pe nume Wanda, pe când aceasxta era încă minoră.

Tânărul se numeşte Rymir Satterthwaite, iar publicaţia amintită mai sus ar fi obţinut documente prin care se dovedeşte faptul că Shawn Corey Carter, alias Jay Z, a încercat din răsputeri să evite să facă trestele ADN solicitate de Wanda: „Nu mă voi opri până nu se va face dreptate”, ar fi spus aceasta.

Acum, artisrul şi Wanda se luptă în instanţă pentru a-l forţa pe Jay Z să recunoască paternitatea. Aceasta ar fi fost picătura care a umplut paharul, iar acum, Beyonce este mai hotărâtă ca niciodată să divorţeze. Dacă aceştia vor pune punct căsnicie, vor avea de împărţit un miliard de euro, dintre care numai locuinţele lor depăşesc fabuloasa sumă de 300 de milioane de dolari.

Beyonce şi Jay Z s-au căsătorit în 2008 şi au împreună o fetiţă, pe Blue Ivy, născută în 2012.