Bărbatul din Argeş care şi-a ucis soţia în faţa celor doi copii a fost prins, după mai bine de 30 de ore de căutări. Individul se furişase chiar în casa în care locuia şi a încercat să se sinucidă

DISTRIBUIȚI

Bărbatul din Argeş care şi-a ucis soţia în faţa celor doi copii a fost prins seara trecută, după mai bine de 30 de ore de căutări. Individul se furişase chiar în casa în care locuia şi a încercat să se sinucidă, în momentul în care şi-a dat seama că va fi prins. Bărbatul se află acum sub pază la spital. Jandarmul care a reuşit să-l prindă pe individ şi să-l predea anchetatorilor a povestit cum a decurs întreaga operaţiune.

Bărbatul de 44 de ani era căutat de mai bine de 30 de ore în localitatea Moşoaia, dar şi în împrejurimi. Profitând de întuneric, a reuşit să se întoarcă acasă, chiar în locuinţa în care i-a luat viaţa femeii care îi dăruise doi copii.

Când poliţiştii au intrat peste el, individul a încercat să se sinucidă. A fost transportat de urgenţă, cu o ambulanţă, la spitalul din Argeş.

Rudele victimei spun că au trăit un coşmar în toată această perioadă. Oamenii se plâng de faptul că individul i-a sunat şi le-a spus că îi pare rău pentru ce a făcut, dar că nu a mai suportat faptul că femeia voia să îl părăsească. Întreg episodul sângeros s-a petrecut sub ochii celor doi copii ai cuplului.

Cearta a degenerat, iar totul s-a transformat într-o crimă cu sânge rece. Femeia se mutase de trei luni din casa bărbatului, unde a locuit timp de 15 ani şi în ziua episodului sângeros venise să îşi ia restul hainelor, fără să ştie că acolo îşi va găsi sfârşitul.