Bărbatul acuzat că şi-a ucis fosta iubită după ce a împuşcat-o în cap şi l-a rănit pe iubitul ei e căutat fără încetare de poliţiştii în toată ţara, dar şi de omologii lor din Ungaria. Adrian Hladii a fost dat în urmărire naţională şi consemn la frontieră

DISTRIBUIȚI

Bărbatul acuzat că şi-a ucis fosta iubită după ce a împuşcat-o în cap şi l-a rănit pe iubitul ei e căutat fără încetare de poliţiştii în toată ţara, dar şi de omologii lor din Ungaria. Adrian Hladii a fost dat în urmărire naţională şi consemn la frontieră. Oamenii legii au dat publicităţii o fotografie a bărbatului şi îndeamnă cetăţenii să anunţe organele abilitate în cazul în care au vreo informaţie despre suspect. Totul după ce ieri, un episod sângeros petrecut pe străzile din Oradea a şocată ţară întreagă. Vă avertizăm că urmează detalii care vă pot afecta emoţional.

Dalia avea 24 de ani şi, potrivit presei locale, ar fi avut o relaţie cu un interlop din Oradea, cunoscut sub porecla Adi Grasu. În urmă cu două săptămâni cei doi s-ar fi despărţit. Ieri dimineaţă, agresorul a mers la locuinţa ei cu un buchet de flori. Femeia a ieşit să vadă cine o caută, urmată la scurt timp de un alt tânăr. Orbit de gelozie, individul a scos un pistol şi a tras mai multe focuri de armă. Unul dintre gloanţe l-a nimerit pe tânăr. Imediat după episodul sângeros, sub ameninţare armei, atacatorul a răpit-o pe tânără, a forţat-o să se urce în maşină cu el şi a demarat în trombă.

La doar câteva ore de la episodul sângeros, tânăra a fost găsită moartă, într-o maşină, pe malul Crişului, pe un teren vilan lângă Oradea. Anchetatorii spun că este aceeaşi maşină cu care bărbatul a plecat de la faţa locului.

Oamenii legii îl caută şi acum pe fugar peste tot. Poliţiştii poartă veste antiglonţ şi sunt precauţi pentru că individul este înarmat. Potrivit urmelor descoperite la faţa locului, suspectul ar putea fi rănit pentru că poliţiştii au identificat pete de sânge pe iarbă. Adrian Hladii are 38 de ani şi este căutat de poliţiştii din Bihor şi din judeţele învecinate, dar şi de omologii lor din Ungaria. Potrivit Inspectoratului Judeţean de Poliţie Bihor, bărbatul are 1,73 metri înălţime, constituţie robustă şi ochi căprui. Nu se cunosc detalii despre îmbrăcămintea pe care o poartă.