Aveţi drumuri de făcut în capitală? Ei bine, în afară de traficul infernal de zi cu zi veţi întâlni şi echipe de muncitori care vor repara nu mai puţin de 31 de artere

DISTRIBUIȚI

Aveţi drumuri de făcut în capitală? Ei bine, în afară de traficul infernal de zi cu zi veţi întâlni şi echipe de muncitori care vor repara nu mai puţin de 31 de artere. Primăria Municipiului Bucureşti, prin Administratia Străzilor Bucureşti a decis totuşi să dea startul programului de reparaţii locale pentru străzile care necesită lucrări de intervenţii chiar astăzi, la doar două zile de la începerea anului şcolar. Asta, în ciuda faptului că traficul din capitală a fost mult mai liber în timpul verii. Astfel, începând de astăzi şi până pe 30 octombrie, echipele vor interveni atât pe carosabil şi vor decoperta anumite segmente de stradă, cât şi pe trotuarele care au dale deteriorate.

Reprezentanţii primăriei spun totuşi că, pentru a nu bloca traficul, lucrările for fi executate doar pe timpul nopţii. Şoferii sunt totuşi îngrijoraţi, pentru că şi în timpul zilei vor fi zone închise circulaţiei, ceea ce va duce la îngreunarea traficului rutier. Asta ca să nu mai vorbim despre statistica apărută în urmă cu mai puţin de o lună, care situa Bucureştiul pe locul întâi la cel mai haotic şi aglomerat trafic din Europa şi pe locul al cincilea mondial.

Totuşi, mai spun aceştia, lucrările vor fi executate pentru a asigura circulaţia în condiţii de siguranţă şi fluenţa traficului.