Autostrăzile A2 de la Lehliu Gară până la Constanţa şi A4 sunt în continuare închise traficului. Pe tot parcursul zilei a nins viscolit în aceste zone iar reprezentanţii poliţiei autostrăzi susţin că există deja un strat de zăpadă gros

DISTRIBUIȚI

Autostrăzile A2 de la Lehliu gară până la Constanţa şi A4 sunt în continuare închise traficului. Pe tot parcursul zilei  a nins viscolit în aceste zone iar reprezentanţii poliţiei autostrăzi susţin că există deja un strat de zăpadă gros deşi utilajele intervin încontinuu. Oamenii au nervii întinşi la maximum pentru că de trei zile nu au cum să ajungă la destinaţie. Alţii deşi vremea nu le permite, riscă şi merg pe drumurile vechi, ca alternativă la Autostrada A2.

Sunt foarte mulţi oamenii care au aşteptat să treacă codul portocaliu şi roşu de ninsori abundente şi viscol pentru a se relua traficul spre judeţul Constanţa. Mulţi dintre ei au plecat azi la drum pe Autostrada Soarelui dar au avut surpriza neplăcută să constate că de la Lehliu Gară nu se mai putea circula.

În continuare în afară de cele două autostrăzi mai sunt închise şi alte 11 drumuri naţionale unde se lucrează pentru deszăpezire în judeţele: Galaţi, Iaşi, Vaslui, Tulcea şi Suceava.