Autorul jafului de la casa baschetbalistului Adrian Tudor a fost prins. Poliţiştii au urmărit imaginile surprinse de camerele de supraveghere şi aşa şi-au dat seama că au de-a face cu un recidivist din Sfântu Gheorghe

DISTRIBUIȚI

Autorul jafului de la casa baschetbalistului argeşean Adrian Tudor a fost prins! Poliţiştii au urmărit imaginile surprinse de camerele de supraveghere şi aşa şi-au dat seama că au de-a face cu un recidivist din Sfântu Gheorghe. L-au ridicat fără drept de apel şi l-au reţinut. Mâine el va fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

În dimineaţa zilei de 5 aprilie, baschetbalistul Adi Tudor şi iubita lui se pregăteau să plece de acasă. Înainte să coboare, un individ le-a intrat în casă şi a început să scotocească, în căutare de bani. I-a şi găsit repede. Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede cum hoţul se uită prima dată la portofelul sportivului, apoi în geanta iubitei lui. Scoate portofelul ei, îl goleşte de bani, îl pune la loc, apoi pleacă. În total a luat 1500 de euro şi 1000 de lei.

Baschetbalistul a pus la dispoziţia poliţiştilor imaginile de pe camerele de supraveghere şi aşa aceştia au reuşit să îl prindă pe hoţ. La câteva judeţe distanţă de locul atacului.

Banii încă nu au fost recuperaţi, dar suspectul va trebui să îi returneze dacă va fi găsit vinovat.