Autorul atacului sângeros de la malul mării a fost prins de oamenii legii, după patru zile de la momentul în care a înjunghiat un tânăr. Poliţiştii i-au dat de urmă în această dimineaţă

DISTRIBUIȚI

Autorul atacului sângeros de la malul mării a fost prins de oamenii legii, după patru zile de la momentul în care a înjunghiat un tânăr şi a dat cu maşina peste iubita lui. Poliţiştii i-au dat de urmă în această dimineaţă, după ce în minivacanţa de 1 mai, a creat un scandal monstru în apropierea unui celebru club de fiţe din nordul staţiunii Mamaia. Tânărul de 26 de ani, din Năvodari, este acum acuzat de tentativă din omor. Victimele sale au avut nevoie de îngrijiri medicale, iar tânărul înjunghiat a părăsit abia astăzi spitalul. Agresorul a fost arestat preventiv. Vă avertizăm că urmează informaţii şi detalii care vă pot afecta emoţional.

Episodul sângeros a avut loc în dimineaţa zilei de 30 aprilie. În parcarea clubului, petrecăreţii obosiţi îşi căutau maşinile ca să plece spre camerele de hotel, după o noapte întreagă de petrecere stropită cu mult alcool.

S-au scurs clipe de groază… prietena victimei, paralizată de frică, n-a putut să o ajute pe tânără. Câţiva trecători care au văzut scena au sunat imediat la 112 şi au cerut ajutorul salvatorilor. Şi iubitul ei a fost preluat de medici şi dus în stare gravă la spitalul din Constanţa.

Victima are 29 de ani şi este din Tulcea. În această dimineaţă, tânărul a fost externat. Pe de altă parte, agresorul lui a fost prezentat astăzi în faţa unui judecător care a decis să-l trimită în spatele gratiilor pentru următoarele 30 de zile.

N-a fost însă singurul episod sumbru din minivacanta de 1 Mai pe Litoral. La Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, zeci de tineri au ajuns în stare critică şi au avut nevoie de îngrijiri medicale. Testele toxicologice făcute ulterior au arătat că pacienţii consumaseră substanţe interzise. Zece persoane au rămas internate.