Audieri maraton în dosarul deschis ca urmare a incendiului din clubul Bamboo. După ce ieri au dat cu subsemnatul clienţii care au fost în club, astăzi au fost citaţi la poliţie şi paznicii localului

DISTRIBUIȚI

Audieri maraton în dosarul deschis ca urmare  a incendiului din clubul Bamboo. După ce ieri au dat cu subsemnatul clienţii care au fost în noaptea de vineri spre sâmbătă în club dar şi o parte dintre angajaţi, astăzi au fost citaţi la Poliţie şi paznicii localului. La audieri a revenit azi şi administratorul clubului căruia ieri i s-a făcut rău şi a fost dus de urgenţă la spital.

Rând pe rând foarte multe persoane au fost citate azi în faţa oamenilor legii pentru a fi audiaţi în acest caz, asta după ce ieri procurorii şi poliţiştii de la Serviciul omoruri au audiat 20 de persoane până târziu în noapte.

Unul dintre cei 10 paznici ai clubului, eugen Barbu a fost invitat astăzi la Poliţie. Bărbatul le-a spus anchetatoilor că în noaptea incendiului erau aproximativ 700 de oameni şi că focul ar fi fost pus de o mână criminală.

Angajatul clubului confirmă deasemenea că în clubul oamenilor bogaţi se fuma.

La audieri  a revenit şi administratorul clubului flancat de avocaţi. Însă la final doar apărătorul clubului a dat detalii despre audierea de azi şi mai mult a declarat că evacuarea s-a făcut exemplar iar clubul era dotat chiar cu echipaje de la ISU atunci când se desfăşurau evenimente.

În timp ce audierile vor continua şi zilele următoare la 2 spitale din Capitală, la Floreasca şi Sfântul pantelimon mai sunt internate încă 5 persoane din cele 44 de victime care au primit iniţial îngrijiri medicale după izbucnirea incendiului.